5 legjobb filmes tetoválás

Ha valaki annyira nincs benne a tetoválások világában, akkor talán fel sem tűnik, mennyi tetoválással találkozni a filmekben. Aki viszont nagy rajongója a témának, annak gyakran feltűnhetnek különféle testalkotások, sőt, egyesek még arra is hajlandóak, hogy a filmben látott tetoválást megcsináltassák saját maguknak. Ismerd meg az öt legjobb filmes tetoválást.

Hitman – A 47-es Ügynök tetoválása

hitman-tetovalas

A jellegzetes, vonalkód tetoválást viselő 47-es Ügynök elsőként a játékvilágban bukkant fel, később pedig a filmnézők is megismerkedhettek a világ legjobb bérgyilkosával. Nem véletlen, hogy épp egy vonalkód a tarkóján lévő tetoválás: a történet szerint a profi bérgyilkos szolgáltatását bárki ugyanúgy megvásárolhatja, mintha egy sima terméket vásárolnánk a boltban.

Harry Potter – Sirius Black tetoválása

harry-potter-sirius-black-tetko

A Harry Potter-univerzum egyik jól ismert karaktere, Sirius Black a mellkasán hordott egy tetoválást, ami leginkább egy törzsi tetoválásra emlékezteti az embert, és egyben arra is utal, hogy megjárta a varázslók börtönét.

A harcos – Tommy Riordan Conlon tetoválása

a-harcos-tetovalas

A harcos című filmben Tommy-t alakító Tom Hardy számos olyan stílusú tetoválást visel magán, ami népszerű az MMA harcosok körében, így a színész tökéletes választás volt erre a szerepre. A testén lévő törzsi, apró manó és reneszánsz maszk tetoválások szinte minden néző figyelmét megragadták.

A tetovált lány – Lisbeth Salander tetoválása

a-tetovalt-lany

Természetesen nem hiányozhat Lisbeth tetoválása a Tetovált lány című filmből, amely az egyik legismertebb filmes tetoválás. A lány hátán lévő hatalmas sárkány az erőt és a hatalmat szimbolizálja.

A Karib-tenger kalóai – Jack Sparrow tetoválása

jack-sparrow-tetovalasa

Johnny Depp többek között a tetoválásairól is híres, melyek közül egyet a Karib-tenger kalózai kedvéért készíttetett. A karján lévő fecske többször is látható volt a filmben, ami tradicionális szimbóluma azoknak, akik rengeteg időt töltöttek hajózással.

Forrás: menstattooideas.net – Tattoo Ideas for Men