Az Erő átjárja ezeket a Star Wars szobákat

Legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről, mindenki vágyik egy menő Star Wars szobára. Nem véletlenül, hiszen egy igazi klasszikusról van szó, amely már évtizedek óta képes a képernyő elé szögezni egész generációkat új epizódokkal, játékokkal, animációs sorozatokkal és egyebekkel. A Star Wars raádásul nem csak a képernyőn fantasztikus szórakozás: ha igazán különlegessé akarunk tenni egy szobát, és egyben megmutatnánk a világnak a Star Wars iránti szeretetünket, akkor ezekkel a szobákkal ezt remekül megtehetjük.

Minimalista Star Wars dizájn

Minimalista Star Wars szoba

Nem szeretnéd túl drasztikusra venni a dolgot? Csempéssz be enyhe Star Wars hangulatot a szobádba ezekkel a minimalista matricákkal, amelyekkel rekonstruálhatod a Halálcsillag körüli űrcsatát a Birodalmiak és a Lázadók között. A fehér bútorok erős kontrasztot alkotnak a fekete matricákkal, de épp ettől lesz ez a szoba olyan stílusos. A minimalizmus kedvelőinek kötelező látni!

Star Wars szoba gyerekeknek

Kek Piros Star Wars szoba

Főleg a gyerkőcöknek ideális ez a Star Wars szoba, amelynek minden sarkát átjárja az Erő. A plafonon űrhajók szállnak, az ajtó mellett klónkatonák sorakoznak, így valóban úgy érezhetjük belépve, mintha elutaztunk volna a kedvenc messzi-messzi galaxisunkba. Ki akarna egyáltalán kilépni ebből a menő szobából?

Hálószoba egy másik bolygón

Star Wars Haloszoba

Amikor ránézünk erre a szobára, rögtön azt érezzük, mintha egy teljesen másik bolygóra csöppentünk volna. Ez pedig tökéletesen elárulja, mennyire jól megragadta a Star Wars hangulatot ez a szoba, amit nem csak a különleges, űrhajóra emlékeztető ággyal, hanem a falakkal és a színhasználattal is megerősít. Egy valóságos mini Star Wars birodalomról van szó, amit gyerekek és felnőttek egyaránt imádni fognak.

Minden Star Wars-rajongó fiú álma

Star Wars gyerekszoba

A plafonról lelógó Ezeréves Sólyom már önmagában az egyik kedvenc Star Wars szobánkká teszi ezt a jelöltet, a jópofa tapéta, valamint a bekeretezett Star Wars képek pedig csak hab a tortán. Fiatal fiúknak tökéletes ez a szoba, és garantáltan a barátok is el fognak ájulni tőle!

Még több menő szobát itt találsz!