5 extrém filmes frizura

Ki ne tudna legalább egy extrém filmes frizurát megemlíteni? Hollywood az évtizedek során temérdek különféle hajstílust mutatott be a mozivásznakon, és közülük sok olyan klasszikus nevekhez köthető, mint például a Star Wars vagy a Star Trek. Némelyik hihetetlenül jól néz ki a mai napig, míg egyes stílusokon mosolygunk, esetleg rögtön társítunk hozzájuk egy karaktert. Ideje megmutatni néhányat közülük, jöjjön öt extrém filmes frizura!

Spock (Star Trek)

spock-star-trek

Spock hajstílusa a Star Trekből az egyik legismertebb filmes frizurává vált. Nem csoda, hiszen maga a Star Trek, illetve maga Spock karaktere is sok sci-fi rajongó kedvence lett. Először Leonard Nimoy öltötte magára Spock szerepét 1965-ben, és onnantól kezdve a sorozat összes epizódjában szerepelt.

Ollókezű Edward (Edward Scissorhands)

edward

Johnny Depp öltötte magára a meglehetősen félelmetes külsejű Ollókezű Edward szerepét még 1990-ben, akinek a hajstílusa enyhén szólva is extrémnek nevezhető. Tim Burton filmje sokak kedvence a mai napig, amiben hatalmas szerepet játszik az, ahogy Ollókezű Edwardot ábrázolták.

Foxxy Cleopatra (Austin Powers)

foxxy

Sokan meglepődnek azon, hogy Beyoncé szerepelt Austin Powers filmben: vannak, akik először el sem akarják hinni. Pedig valóban ez a helyzet, az énekesnő ráadásul nem is egy hétköznapi frizurával jelent meg a képernyőn, hanem egy hatalmas mikrofonhajjal. Bár Beyoncé nem sok filmben szerepelt ezt követően, ezt a szerepét sokan nem fogják még jó darabig elfelejteni.

Szörnyella de Frász (101 kiskutya)

101

Ha extrém filmes hajstílusról van szó, akkor a 101 kiskutyából ismert Szörnyella de Frászt kevesen tudják túlszárnyalni. A frizura még csak egy dolog, de ami igazán felejthetetlenné teszi a stílust, az a félig fekete, félig fehér szín.

Anton Chigurh (Nem vénnek való vidék)

chig

Amikor megérkezett a mozikba a Coen fivérek zseniális filmje, a Nem vénnek való vidék, a főgonosz, Anton hajstílusa sok figyelmet kapott, különösen az interneten. Olyannyira, hogy a Javier Bardem alakított sorozatgyilkos frizurája még külön díjat is kapott!